Over ons

Het verhaal van BouwVoorJou

 

Over ons

Wat begonnen is als een wens om het verschil te kunnen maken voor een particuliere opdrachtgever, is BouwVoorJou nu een volwaardig aannemingsbedrijf gericht op de ontzorging van iedere klant.

Naast ons concept om voor de particuliere klant het bouwen op afstand mogelijk te maken zijn ook diverse projectontwikkelaars overtuigd geraakt van de aanpak van BouwVoorJou.

Bescheiden Begin

De droom om voor zichzelf te beginnen is sinds 2019 de realiteit voor Brenskey Servania. Samen met Joost Vermeij en Dick van Wijk is er gebouwd aan een mooi bedrijf en is BouwVoorJou tot stand gekomen.

Na jaren als uitvoerder diverse exclusieve villa’s voltooid te hebben ontstond bij Brenskey sterk de drang om het gehele traject te beheersen. Daarmee was het mogelijk om al in een vroeg stadium betrokken te raken bij het project en zodoende kon er mee worden gedacht aan hoe het nog slimmer en efficienter gebouwd kon worden. Brenskey Servania had hierdoor niet alleen meer contact met het uitvoeringsteam maar nu ook met opdrachtgevers, architecten en constructeurs. Dit alles met het doel om naadloos aan te sluiten op de wensen van de klant.

Vanaf het eerste klantcontact tot BouwVoorJou het object weer verlaat, is onze belofte om uw verwachting waar te maken en te overtreffen.

Niets is zo fijn als een potentiële klant ons belt omdat wij door een tevreden klant zijn aanbevolen

Brenskey Servania

Ontmoet het team

De Gezichten Achter Het Werk

Brenskey Servania

Brenskey Servania

Managing Director

De persoon waarbij beton door zijn aderen stroomt en dag en nacht bezig is met hoe het nog beter kan. 

Jurisan Servania

Jurisan Servania

Back Office

Jurisan Servania, mede-eigenaar, zorgt ervoor dat achter de schermen alles draait zoals het moet, de boekhouding up to date is en zowel voor klanten als toeleveranciers alles vlekkeloos verloopt.

Joost Vermeij

Joost Vermeij

Commercie Curacao

Joost Vermeij, mede-eigenaar en de brug tussen klant en uitvoering. Maakt de vertaalslag van klantwens tot oplevering, begeleidt en ontzorgt klanten gedurende het bouwproces.

Dick Van Wijk

Dick Van Wijk

Commercie Nederland

Dick van Wijk, mede-eigenaar, woonachtig zowel in Nederland als op Curacao. Maakt bouwen op afstand hierdoor toch dichtbij. Heeft nauw contact met de klant en adviseert in het gehele proces.

Onze waarden

De Redenen Voor Ons Succes

Hoge Waardering

Wij zullen niet tevreden zijn als de klant niet 100% tevreden is

Eerlijke Prijzen

Onze project kennen een eerlijke prijs, zowel voor de klant als onze medewerkers en onderaannemers.

Planning

Wij realiseren onze projecten binnen de afgegeven planning

Klant Staat Centraal

U als klant staat bij ons centraal.

Hoge Kwaliteit

Verwacht van ons het alleen het beste, of het nu gaat om materiaalgebruik of service.

Moderne Communicatie

Zowel voor interne als externe communicatie maken wij gebruik van moderne tools