Onze diensten

van nieuwbouw tot renovatie

 

Onze Diensten

Nieuwbouw

Een droom voor velen maar ook een grote stap als de realisatie eenmaal tot de mogelijkheden behoort.

Er komen bij de realisatie veel keuzes kijken waar u als klant nooit eerder over na heeft hoeven denken. Om tot de juiste beslissingen te komen is het van het groots belang dat u de juiste partner kiest voor de verwezenlijking van uw droom. Wij ontzorgen en denken graag met u mee. Dit start al vóór de eerste penstrepen op de tekening van de Architect en stopt zelfs niet na de laatste kwaststreep op uw schilderwerk. Indien u eerst een uitvoerig bodemonderzoek wilt laten uitvoeren kunnen wij u hier ook mee helpen. Wij werken hiervoor samen met onze vaste partners.

Projectontwikkeling

Naast particuliere nieuwbouwprojecten zijn we ook de juiste partner als het gaat om projectontwikkeling. In dat geval worden we in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling zodat we mee kunnen denken in de uitvoering. Hiermee verlagen we uitvoeringskosten en risico’s. Daarnaast zijn wij in staat de volledige bestellingen en invoer van bouwmaterialen te verzorgen. 

Renovaties

U heeft besloten dat u uw huis wenst te verbouwen maar wat zijn de mogelijkheden? Is hetgeen u wenst haalbaar? Wat past in het budget? Allemaal vragen waar wij door onze ervaring antwoord op kunnen geven. Naast invulling geven aan uw concrete wens zijn wij ook heel goed in staat u voor te lichten over de mogelijkheden.

Verbouwen vereist kennis en ervaring omdat er een aanpassing wordt gedaan aan de constructie van uw bestaande woning. Vaak is de beschikbare informatie met betrekking tot de bestaande constructie beperkt en vereist dat kennis en inzicht. Een goede inschatting en uitvoering zorgen voor een duurzame integratie van de verbouwing in uw bestaande woning.

Dashboard

BOUWEN OP AFSTAND, DICHTBIJ

Realisatie van uw (ver)bouwwens moet een feest zijn. Bouwen op afstand maar dichtbij maakt het mogelijk om ondanks de grote afstand toch heel betrokken te blijven bij het hele proces. Middels onze unieke werkwijze kunnen wij op verzoek van elke belangrijke fase de informatie die voorhanden is delen, gebundeld op één overzichtelijk dashboard.

Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat wij de opgestelde planning waarmaken maar u houdt toch graag een oogje in het zeil. Niet alleen geeft dit vertrouwen maar het maakt u ook erg betrokken zonder hiervoor op de bouw aanwezig te hoeven zijn.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw project!